Támogatás

Kedvezményezett neve:
DELANTA Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság

Támogatott projekt címe:
DELANTA PANZIÓ megújulása

Pályázat azonosító száma:
TFC-1-1-1-2017-2018-00260

Szerződött támogatás összege:
34 643 719Ft

Támogatás mértéke:
69,999999%

Támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása:
A projekt keretében a tervezett fejlesztés a panzió megújulását szolgálja, belső terek korszerűsítésével, külső telekhatáron belüli infrastrukturális fejlesztések és új szolgáltatások kialakításával. A panzió egészéves nyitvatartás mellett 14 szobával működik, 10 szobához külön vizesblokk tartozik, míg 2×2 szoba úgymond duplaszobás lakrészként funkcionál.

A fejlesztés a panzió megújulását szolgálja a panzió fürdőhelyiségeinek felújítására kerül sor, szőnyegpadló cserére, zuhanytálcák és fülkék, mosdókagylók, wc kagylók cseréjére került sor. Egy helyiségben kád került elhelyezésre és minikonyha kiépítésére is sor került. A meglévő melegítőkonyha arculata került átalakításra, egyedi konyhabútor, új tűzhely, elszívó, 2 db hűtő és mikróhullámú sütő elhelyezésével. A panzió felújításának másik fontos eleme az energiahatékonyság és fűtési rendszer korszerűsítése. Gáztüzelésű ERP kazán került beszerzésre, a fűtésrendszer korszerűsítésének másik fontos eleme a radiátorok cseréje. A szobák klimatizálására került sor, amely a fejlesztés előtt nem volt megoldott. Napelemes rendszer kiépítése történt meg, amely a panzió energiahatékonyságát jelentősen javítja.
Elektronikai eszközök beszerzése a szobák és közös terekben kerültek elhelyezésre, 15 db 24” képátmérőjű full HD LED televízió, valamint 2 db 50” képátmérőjű ultra HD LED televízió. A 2 db asztali PC (billentyűzettel, egérrel), 2db monitor, multifunkciós nyomtató, telefonközpont kialakítása a gyorsabb ügyintézést foglya szolgálni.

A vendégek igényeinek magasabb szintű kielégítése végett wellnes helyiség kialakítására került sor. A munkálatok megkezdése érdekében szükséges a meglévő épület egyes főfalainak, valamint fal- és padlóburkolatainak bontása. Tetőjavításra, homlokzat kialakításra, aljzatkészítésre, vakolatok és burkolatok kialakítására került sor, gépészeti munkák és szerelvények, vizesblokk építésére került sor a helyiség külön bejáratot kap. A wellnes részleg szolgáltatásának sokszínűségét infraszauna, trópusi zuhany, jakuzzi és álló szolárium beépítése biztosítja. Új szolgáltatások kialakítása keretében játszótér építésére került sor, mászófallal, homokozóval, mászókával és egy közel 3 m-es csúszdával.

Támogatott projekt befejezési dátuma:
2019.12.31

„A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg”