Szolgáltatások

Szolgáltatási tájékoztató A-Z-ig

 

24 órás biztonságos csomagmegőrzés: Érkező és távozó vendégeink részére. Igényét kérjük jelezze a recepción.

Ágynemű: Heti minimum egyszeri cseréje.

Ágynemű napi cseréje: Kérés esetén térítés ellenében, igényét kérjük jelezze a recepción vagy a személyzetnél

Bár: Nyitva tartás: 10:00-tól 22:00-ig.

Cipőtisztító gép: A recepción található és használható.

Családok számára: Recepción kérhető kisgyermekek részére wc szűkítő, fellépő, előke, műanyag evőeszköz, tányér, pohár, melyet legkésőbb távozáskor le kell adni, más esetben felárat számolunk fel.

Családok számára speciális kedvezmény: Egy felnőtt +1 gyermek számára. Nagycsaládosoknak, 2 felnőtt +3 vagy több gyermek esetén, minden gyermekre azonos kedvezmény jár. Kedvezményes ajánlatunk után a delanta@delanta.hu e-mail címen érdeklődjenek.

Darts: A hotel bárban található. A bár 10:00-tól 22:00-ig van nyitva.

Dohányzás: A panzió épületén belül tilos a dohányzás! Csak a kijelölt helyeken, ha nem egyértelmű kérjük érdeklődjön a recepción!

Esernyő: A recepción kérhető.

Ébresztés: Igény esetén. Ezt a szolgáltatást kérje a recepción. (A szolgálatban lévő recepciós a kért időpontban a szobatelefonon hívni fogja)

Fitness terem: Nyitva tartás: 7:00-tól 20:00-ig. 18 éven aluliak csak szülői felügyelettel használhatják.

Fizetőeszközök: Készpénz (forint), bankkártya (Maestro, MasterCard, OTP, Visa) , hitelkártya, SZÉP kártya (OTP-Széchenyi pihenőkártya, MKB Széchenyi pihenőkártya, K&H Széchenyi pihenőkártya), átutalás.

Hajszárító: Igény esetén kérje a recepción.

Internet, Wi-Fi szolgáltatás: Minden szobában és a közösségi területeken díjtalan. Panziónkban 4 Wi-Fi erősítő került elhelyezésre. Kérjük keresse a legerősebb jelet. A jelszóval minden erősítőhöz tud csatlakozni. Jelszó: bodrikutya . Központi 4. Wi-Fi erősítőnk neve: Delanta UPC a jelszó: Bodrikutya30

Jakuzzi: Nyitva tartása nem egyezik meg a wellness nyitva tartásával. A nyitva tartás idejéről érdeklődjön a recepción. A medence vizébe speciális adalék található, ami vizelettel érintkezve elszíneződik. 18 éven aluliak csak szülői felügyelettel használhatják! Fürdőruha használata kötelező! Jakuzzi használat előtt zuhanyzás kötelező! Hosszú hajat összefogni kötelező! Alkohol befolyásoltság alatt használni TILOS! A medencét a Nébih előírásainak megfelelően tisztítjuk, fertőtlenítjük és pH értéket ellenőrizzük.

Játszótér: A játszóteret 16 éven felüliek nem használhatják. 16 év alattiak csak szülői felügyelettel! A gyermekjátszó, mászóka, csúszda, hinta, homokozó, kilátó,a csendes udvarban található.

Késői kijelentkezés: Térítés ellenében, igényét kérjük jelezze a recepción.

Kijelentkezés: A távozás napján 11:00 óráig.

Konditerem: Nyitva tartás: 7:00-tól 20:00-ig. 18 éven aluliak csak szülői felügyelettel használhatják.

Korai bejelentkezés: Előre egyeztetés esetén.

Kulcs: Panziónk fő kulcsrendszerrel van szerelve, a szobakulcsok nyitják a szoba ajtót és a főbejárati kaput. Amennyiben a kulcsot elhagyja, a kulcs pótlása 20.000 Ft. Műszaki probléma esetén kérjük, forduljon tájékoztatásért bármely munkatársunkhoz.

Légkondicionáló: Fűtő, hűtő, ventilátor funkciók, térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatás. +1000,- . Kaució ellenében távirányító a recepción kérhető.

Minibár: Minden szobában, az ár lista a hűtő ajtaján található.

Mosás: Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatás, igényét kérjük jelezze a recepción vagy a személyzetnél.

Nem őrzött parkolás: A panzió területén, az éjszakára zárt carport-ban limitált számban díj mentsen tudnak parkolni. A belső, csendes udvarban 1000 Ft/ nap. Az épület előtti utcai parkolót kérem csak ki- és be szállásra, legfeljebb 30 perc időtartamra vegyék igénybe.

Nyomtatási szolgáltatás: Térítés ellenében, igényét kérjük jelezze a recepción.

Párna: Plusz párna igényét kérjük jelezze a recepción vagy a személyzetnél.

Pótágy, gyermek utazóágy: Térítés ellenében, igényét kérjük foglaláskor jelezze.

Recepció: Nyitva a nap 24 órájában.

Reggeli: Reggelink bővített kontinentális reggeli, amely áll, az asztalra felterítettekből, úgy mint, vaj, jam, méz, egy pohár juice, pékárú (zsemle) valamint, egy válaszható ételből ( ham and eggs, sajtos omlett, főtt virsli, szalámis tál) és egy választható italból ( tej, tea, kakaó, kávé).A reggeli ára ezt tartalmazza, gyermekek esetében kérhető fél ad. Ezen felül természetesen bármi más is kérhető felár ellenében. A szolgáltatás igénybe vehető 7 órától 10 óráig.

Szauna: 18 éven aluliak csak szülői belegyezéssel használhatják! Alkoholos befolyásoltság alatt használni TILOS! Fürdőruha viselete kötelező!

Széf: Panziónk területén központi széf található. A széfben elhelyezhető tárgyak maximális mérete: szélesség: 28cm, magasság: 12 cm vagy mélység: 45 cm szélesség: 28 cm, magasság: 41cm, mélység: 45cm. Technikai segítséget szívesen nyújt a személyzet.

Szobaszervíz: Kérésre szobájához viszi a személyzet étel vagy italrendelését.

Szolárium: 18 éven aluliak csak szülői beleegyezéssel használhatják! A szolárium zsetonnal működik. Zsetont a recepción tudnak váltani.

Takarítás: Szobáinkat minden nap személyzet takarítja.

Takaró, párna: A szobában található ágyneműn felül, igényét kérjük jelezze a recepción vagy a személyzetnél.

Telefon: A szobákban található telefonok mind a belső hálózaton belüli telefonálásra, mind külsős számok tárcsázására alkalmasak. A külső mellékek tárcsázásához először a 9-es gombot nyomja le, majd aztán üsse be a kívánt telefonszámot. Ha a házon belül kíván telefonálni, akkor azt megteheti a 0 gomb lenyomásával vagy 101-recepció; 119- belső vezetékes telefon. Bármelyik szoba az 1-es előhívóval és a szobaszámmal tárcsázható

(Pl.: 2-es szoba, 102).

Transzfer: Igényét kérjük előre jelezze a recepción.

Törölköző: A szobába bekészítve kis- és nagyalakú. A törölközőt naponta cseréljük.  Extra törölköző igényét térítés ellenében kérjük jelezze a recepción vagy a személyzetnél.

Varrókészlet: A recepción kérhető.

Vasalási lehetőség: Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatás. Igényét kérjük jelezze a recepción vagy a személyzetnél.

Wellness: igénybe vehető térítés köteles szolgáltatások: Jakuzzi, szolárium, szauna, trópusi zuhany.